Pilavlı Bayram Kavurması tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında arzu. tarafından paylaşıldı.

  1. a

    arzu. Yeni Üye

    Pilavlı Bayram Kavurması çok özel bir tarif dilerseniz tarife geçelim.
    Malzemeler
    1 kg. kuzu kuşbaşı
    4 yemek kaşığı kuyruk yağı
    2 yemek kaşığı sıvıyağ
    1 yemek kaşığı kekik
    Karabiber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Kuyruk yağını zardan ufak doğrayıp yıkayın. Tencereye koyup 4-5 dakika karıştırarak kavurun. Sıvıyağ ve parça etleri ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Etler suyunu bırakıp çekince kısık ateşte 20 dakika kavurun. Ocağın altını söndürmeden önce kekik, karabiber ve tuz atıp karıştırın. Pilavla birlikte sıcak servis yapın.
     
  2. öykü eylül

    öykü eylül Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  3. B

    BİRAZSEVGİ Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
  4. e

    eucalyptus Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  5. s

    sedizxxx Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
  6. m

    mapd2006 Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
  7. f

    fulya Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  8. p

    pis_cadii Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş