Pilavın Kalorisini Düşürme Yöntemi Bulundu

Konu, 'Pilavlar' kısmında ender tarafından paylaşıldı.

  1. ender

    ender Yeni Üye

    Pilavı daha az kalorili pişirme yöntemi bilim adamları tarafından bulunmuştur. Pilavı hindistancevizi yapı ile pişirip yarım gün buzdolabında bekletmeniz durumunda pirincin kalorisini % 60 azaltmış olacaksınız.
    150324093829__81847796_thinkstockphotos-460441881.jpg
    Vücudunuzun normalden daha az kalori almasını istiyorsanız aşağıdaki pişirme yönteminden faydalanabilirsiniz.
    Araştırmacılara göre bunu elde etmenin en iyi yolu, pirince bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip, 40 dakika süreyle kaynar suda pişirmek. Pişirme işleminden sonra pilav soğumaya bırakılır ve 12 saat süreyle buzdolabında tutmalısınız.
     
  2. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Yararli ve guzel paylasim. Tesekkur ediyoruz.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...
Benzer Konularımız
  1. Nursena
    Yanıtlar:
    3
    Okunma:
    1.132

Sayfayı Paylaş