Peynirli Kabak – Ayşe Tüter

Konu, 'Aşçılar' kısmında tebessüm tarafından paylaşıldı.

  1. t

    tebessüm Misafir

    [​IMG]


    Malzemeler:
    2 adet kabak
    100 g beyaz peynir
    1/2 demet maydanoz
    1/2 demet dereotu
    2 adet domates
    1 adet sivribiber
    1 kahve fincanı zeytinyağı
    rendelenmiş kaşar
    tuz, karabiber
    Hazırlanışı
    Kabaklayıp temizleyip haşlayın. Soğuduktan sonra uzunlamasına ikiye bölüp zedelemeden ortalarını kaşıkla çıkarın. Kabak içlerini iyice ezip, içine peynir, kıyılmış maydanoz, dereotu karabiber, tuz ve yarım fincan zeytinyağı ilave edip iyice karıştırın. Hazırladığınız bu içi kabakların içine doldurup, rendelenmiş kaşar ve domates dilimleriyle süsleyin. kızdırılmış fırında peynirler eriyip kızarana kadar pişirip, servis yapın.
     
  2. Yamesin

    Yamesin Yeni Üye

    Ayşe Tüterin yemeklerini çok severek takip ediyorum.
     
  3. A

    Abdullah Yeni Üye

    Ayşe tüterin yemekleri çok güzel...
     
  4. Murat

    Murat Yönetici

    Bende çok severim usta özellikle ara sıcaklarda
     
  5. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Peynirle aram yoktur o yuzden peynirli seyler yemem.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş