Patates Eskalop Nasıl Yapılır ?

Konu, 'Börekler - Kekler - Pastalar' kısmında GuL tarafından paylaşıldı.

  1. GuL

    GuL Yeni Üye

    Patates Eskalop Yapılışı REsimli Anlatımı

    MALZEMELER
    1 kg kuşbaşı kuzu eti
    3 adet soğan
    1 tatlı kaşığı kekik
    3 adet çarliston biber
    1 çay kaşığı karabiber
    2 diş sarmısak
    ½ çay bardağı sıvı yağ


    [​IMG]

    Patates Eskalop yapılışı Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir. Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine kekik serpilir.
     
  2. S

    Sinel Yeni Üye

    Patatesle yapılan her yemek beni cezbetmiştir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş