Pasta İkinci Baharım

Konu, 'Yemekler' kısmında tuana tarafından paylaşıldı.

  1. t

    tuana Yeni Üye

    [​IMG]
    Pasta İkinci Baharım nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    35 adet pötibör bisküvi
    1 yemek kaşığı kakao
    1 tatlı kaşığı tarçın
    2 yemek kaşığı margarin (eritilip, ılıtılmış)
    1 paket vanilyalı puding

    Üzeri için;
    20 adet incir
    10 adet siyah üzüm
    10 adet beyaz üzüm

    Yemeğin Tarifi
    İlk olarak pötibör bisküvileri un haline getirip, kakao ve tarçınla karıştırın. Ayrı bir kapta eritilmiş margarini 2 yemek kaşığı soğuk suyla yoğurun.



    İlk hazırladığınız karışıma margarini ekleyerek biraz daha karıştırın ve kalp şeklindeki tart kalıbına elinizle bastırarak yayın. Buzdolabında 20 dakika bekletin. Bu arada vanilyalı pudingi, paketin üzerindeki tariften 1 bardak eksik sütle pişirip, miksere alın. Ilınana kadar çırpıp, küçük küçük doğradığınız 6 adet inciri ekleyin. Buzdolabında bekleyen tartın üzerine, incirli muhallebiyi güzelce yayın.



    Üzüm ve incirle süsleyerek, tekrar buzdolabına alın. 2 saat beklettikten sonra servise sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
     
  2. k

    kuzum2007 Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  3. K

    Kübra Bilal Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  4. b

    benal-24 Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş