Parmak Bonfile tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında ahuu tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ahuu Yeni Üye

    Parmak Bonfile hakkında sizler için madameli ailesi olarak özel bir tarif hazırladık.
    Şimdi bu tarife geçiyoruz sizde yorumlarınızla bu güzel tarifi zenginleştirebilirsiniz.

    Malzemeler
    3 adet bonfile
    1 tatlı kaşığı tereyağ
    1 çay kaşığı tane karabiber
    Tuz

    Ispanak püresi için:
    1 demet ıspanak
    3 yemek kaşığı süzme yoğurt
    1 çay kaşığı karabiber
    1 çay kaşığı tuz

    Yemeğin Tarifi
    Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve kaynayan suya atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzün. Sonra da blenderda çekin. İçine süzme yoğurt, karabiber ve tuz atıp tekrar blenderda karıştırın. Soğuk sudan geçirdiğiniz kaba koyup dolapta bekletin.

    Teflon tavaya tereyağını koyun. Bonfileleri iki taraflı kızartın. Sonra da parmak şeklinde kesin.

    Servis tabağına dolapta beklettiğiniz ıspanak püresini ters çevirip koyun. Bonfileleri tabağa dizin.

    Teflon tavada kalan yağın içine tane karabiberleri atıp 1 dakika karıştırın. Yağı bonfilelerin üzerine döküp servis yapın.
     
  2. i

    isimsizim Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş