Papaz Yahnisi tarifi

Konu, 'Yemekler' kısmında ayla tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayla Yeni Üye

    Papaz Yahnisi nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir tarif sunuyorum.
    Malzemeler
    500 gr. dana kuşbaşı
    2 yemek kaşığı margarin
    30 adet arpacık soğan
    3 adet havuç
    1 yemek kaşığı sirke
    1 çay kaşığı domates salçası
    1 adet kesme şeker
    1 tatlı kaşığı tuz
    Karabiber


    Yemeğin Tarifi
    Dana etlerini yıkayıp, yağla birlikte tencreye koyun. Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin.

    Arpacık soğanları temizleyip, içine atın. Havuçları iri iri doğrayın. Etlerle birlikte kavurun.

    Soğanlar iyice pembeleşmeye başlayınca, sirkeyi, şekeri, tuzu ve karabiberi ekleyin. Domates salçasını da ilave ettikten sonra, 5 dakika daha karıştırın. Üzerini örtecek kadar su koyun. Kısık ateşte, etler yumuşayana kadar pişirin.
     
  2. h

    hyilmaz2375 Yeni Üye

    Bu güzel tarifi not defterime ekledim
     
  3. şebnemacar

    şebnemacar Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  4. @ysh€n

    @ysh€n Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş