Nikaragua Vizesi İçin Hangi Evraklar Gerekiyor

Konu, 'Ülkeler' kısmında elmakurdu tarafından paylaşıldı.

  1. e

    elmakurdu Yeni Üye

    Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Evraklar

    Nikaragua Vizesi İçin Gerekli Belgeler

    1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Nikaragua'yı ziyaret edebilirler. (Maksimum 90 gün kalınabilir)

    Ülke gümrüğüne girişte;

    Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.

    2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.



    alıntı
     
  2. H

    Hoca Yeni Üye

    tc vatandaşı diplomatik, hizmet, hususi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeden muaftır.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş