Narlı Et Kavurması nasıl yapılır ?

Konu, 'Yemekler' kısmında ahuu tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ahuu Yeni Üye

    Narlı Et Kavurması nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    500 gr. kuzu kuşbaşı
    2 adet nar
    4 adet kuru soğan
    1 yemek kaşığı un
    1 yemek kaşığı margarin
    Karabiber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Narları soyup tanelerini ayıklayın.

    Tencereye margarinle birlikte etleri koyun. Zar şeklinde doğradığınız soğanları da ekleyip etler suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Etler suyunu çektikten sonra karabiber ve tuz ekleyin. Çok kısık ateşte 15 dakika kavurun. Üzerine unu tuz serper gibi serpiştirip kavurmaya devam edin. Narı ekleyip 2 dakika daha kavurup sıcak servis yapın.
     
  2. I$ık

    I$ık Gümüş Ufağı

    Hiç narlı et kavurma denememiştim teşekkürler.
     
  3. t

    thetis Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  4. y

    yadesel Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  5. f

    firdes Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  6. m

    minek Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş