Nane Likörlü Elma Tatlısı nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında canay tarafından paylaşıldı.

  1. c

    canay Yeni Üye

    Nane Likörlü Elma Tatlısı çok özel bir tarif dilerseniz tarife geçelim.
    Malzemeler
    6 adet sarı golden elma
    1 kahve fincanı nane likörü
    1 su bardağı tozşeker
    Bir paket krem şanti (çırpılmış hazır edilmiş)

    Yemeğin Tarifi
    Elmaları soyduktan sonra, ortasını kabak oyacağı ile oyun. Elmaları çelik tencereye bütün olarak, nane likörünü ve tozşekeri üzerine ilave edin. Elmalar nane likörünün rengini alana kadar kısık ateşte pişirdikten sonra ateşten alın. Elmaların ortalarına krem şanti ve arzuya göre çelik ya da kivi dilimleri koyarak servis yapın.

    Yemekçinin Notu: İsterseniz elmaların üzerine dövülmüş cevizde serpiştirebilirsiniz.
     
  2. m

    milanda_18x Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
  3. n

    nagihan Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  4. s

    sedasız Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  5. k

    kameli Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş