Mantarlı Sarma Bonfile nasıl pişirilir ?

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında turna tarafından paylaşıldı.

  1. t

    turna Yeni Üye

    Mantarlı Sarma Bonfile nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler

    6 adet ince dövülmüş bonfile
    1 su bardağı kıyılmış mantar
    1 baş soğan
    Çeyrek demet maydanoz
    1 tutam dereotu
    1 yemek kaşığı margarin
    Kızartmak için :
    1 adet yumurta
    2 çay bardağı un
    1 su bardağı galeta unu
    1 su bardaği sıvı yağ


    Yemeğin Tarifi
    Bir yemek kaşığı yağ, kıyılmış mantar ve yemeklik doğranmış soğanı, mantarların suyu çekinceye kadar kavurun. İçerisine kıyılmış maydanoz, dereotu ve tuz ilave ederek ocaktan alın. Dövülmüş bonfileyi biraz tuzlayın. Üzerine mantarlı içten sürüp rulo yapın.

    Yayvan bir tencerede yarım çay bardagı su ile suyunu çekene kadar pişirin. Servisten 15 dakika önce sırasıyla çırpılmış yumurtaya, una, tekrar yumurta ve galeta ununa batırarak sarı renkte kızarıncaya kadar pişirin. Sebze garnitürleriyle servise sunun.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 18 Aralık 2015
  2. I$ık

    I$ık Gümüş Ufağı

    Bonfilenin yanında mantar harika gözüküyor sarma yapılmış leziz, Mantarlı bonfile tarifi için teşekkürler.
     
  3. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    enfes bir görüntü mantar genelde et yemeklerine çok yakışıyor.
     
  4. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Harika bir yemege benziyor, mantarli bonfileli yemekler cok guzel oluyor cok severim.
     
  5. Murat

    Murat Yönetici

    Bazı mantarlar vardır ki et gibidir işte onunla yapılacak yemek ise harikalar yaratmaya bir fırsattır.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş