Makarna Estefan

Konu, 'Yemekler' kısmında canay tarafından paylaşıldı.

  1. c

    canay Yeni Üye

    Makarna Estefan
    Malzemeler
    2 adet tavuk göğüs eti
    1 paket penne makarna
    2 su bardağı brokoli
    3 yemek kaşığı rende kaşar
    1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır)
    3 diş sarmısak
    1 adet kırmızı biber
    2 yemek kaşığı zeytinyağ
    Karabiber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün.

    Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın.

    Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin. Brokoli, doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz koyup 3-4 dakika kavurun. 1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin. Sosu makarnayla karıştırın, rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyin. Sıcak servis yapın.
     
  2. h

    hazann_n Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  3. y

    yonca Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş