Kuşburnu Hoşafı tarifi

Konu, 'Yemekler' kısmında FERAH tarafından paylaşıldı.

  1. F

    FERAH Yeni Üye

    Kuşburnu Hoşafı çok özel bir tarif dilerseniz tarife geçelim.
    Malzemeler
    2 su bardağı kuru kuşburnu
    2 su bardağı toz şeker
    6 su bardağı su

    Yemeğin Tarifi
    Kuşburnunu akşamdan suya yatırın. Sabah suyunu süzerek tencereye alın. Toz şekerini ve su koyarak orta ateşte meyveler yumuşayıncaya kadar pişirin. Süzüp, suyunu servis yapın.
     
  2. s

    selen Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  3. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Evet burada anlatildigi gibi aksamdan hazirlamak gerekiyor ki sabah kivama gelsin, tadi daha lezzetli olsun.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş