Kuşbaşılı bezelye

Konu, 'Sebze Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    500 gr.sotelik kuşbaşı et
    500 gr bezelye-konserve
    3 adet havuç
    1 adet patates
    pul biber,tuz,karabiber Preparation:
    1. önce etleri az su ile bir tencerde pişirelim.
    2. havuçları parmak gibi kesip kızartalım ,küp küp patetesleri kızartalım.
    Instructions:
    1. güzel bir tepsi yada borcam kaba en alta etleri koyalım.üstüne havuç ve patatesleri sıra ile koyalım en üstüne bezelyeleri dökelim.en üste biraz tuz ve pul biber ekelim.ve etin suyundan 2 çaybardağına yakın suyu ekleyelim.üzerini kapatıp ,
    2. sonra kısık ateşte pişirileim.
    3. kebab tadında , güzel ve haifi bir sebze yemeği.
    4. afiyet olsun
     
  2. Murat

    Murat Yönetici

    Kuşbaşılık etimiz kuzumu yoksa danamı olmalı?
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş