1. Bu sitede çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha detaylı bilgi.

Kuşbaşılı bezelye

Konu, 'Sebze Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    500 gr.sotelik kuşbaşı et
    500 gr bezelye-konserve
    3 adet havuç
    1 adet patates
    pul biber,tuz,karabiber Preparation:
    1. önce etleri az su ile bir tencerde pişirelim.
    2. havuçları parmak gibi kesip kızartalım ,küp küp patetesleri kızartalım.
    Instructions:
    1. güzel bir tepsi yada borcam kaba en alta etleri koyalım.üstüne havuç ve patatesleri sıra ile koyalım en üstüne bezelyeleri dökelim.en üste biraz tuz ve pul biber ekelim.ve etin suyundan 2 çaybardağına yakın suyu ekleyelim.üzerini kapatıp ,
    2. sonra kısık ateşte pişirileim.
    3. kebab tadında , güzel ve haifi bir sebze yemeği.
    4. afiyet olsun

     
  2. Murat

    Murat Yönetici

    Kuşbaşılık etimiz kuzumu yoksa danamı olmalı?
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş