Kuşbaşı Kuzu ya da Dana Eti İçin Terbiye Sosu nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında turna tarafından paylaşıldı.

  1. t

    turna Yeni Üye

    Kuşbaşı Kuzu ya da Dana Eti İçin Terbiye Sosu nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 baş rende soğan
    3 yemek kaşığı ketçap
    2 yemek kaşığı salça
    1 yemek kaşığı hardal
    Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)

    Yemeğin Tarifi
    Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini koyup, çatalla iyice çırpın.

    Kuşbaşı etleri içine atarak, bir gece buzdolabında bekletin.

    Ertesi gün şişlere, aralara domates ve biber dilimleri takarak ızgarada veya barbeküde 15-17 dakika kadar çevirerek kızartın.
     
  2. l

    lalesebnem Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  3. t

    talyan03 Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş