Kuru Üzüm Hoşafı nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında ahuu tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ahuu Yeni Üye

    Kuru Üzüm Hoşafı nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    500 gr kuru üzüm
    1 su bardağı toz şeker
    3 litre su

    Yemeğin Tarifi
    Kuru üzümleri yıkayıp, saplarını ayırın. Tencereye alıp, üzerine suyunu koyun. Su kaynayınca ve üzümler şişip yumuşayınca, şekerini katın. 5 dakika sonra ateşte alıp, soğumaya bırakın. (Kompostolarda şeker ayarını ağız tadınıza göre ayarlayabilirsiniz).
     
  2. e

    emel yılmaz Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  3. n

    nurşen77 Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  4. k

    kurdeleci.emine Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
  5. m

    mavilikız Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  6. i

    ivran2737 Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş