Kuru Kayısı Tatlısı tarifi

Konu, 'Yemekler' kısmında ayla tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayla Yeni Üye

    Kuru Kayısı Tatlısı tarifi için Hanımlar kolları sıvama vakti geldi madameli lezzet avcıları olarak yemeklerimizi sizinle paylaşıyoruz.
    Malzemeler
    2 su bardağı kurutulmuş Erzincan kayısısı
    4 su bardağı su
    3 su bardağı dövülmüş ceviz
    3 yemek kaşığı tereyağı

    Yemeğin Tarifi
    Kayısıları suyla bir tencereye koyun ve iyice yumuşayınca, suyunu çekinceye kadar pişirin. Kayısıları bir servis tabağına koyup, üzerine toz şeker serpip, dövülmüş ceviz ilave edin.

    En son aşamada ise tavada kızdırılmış tereyağını şekerli cevizli kayısıların üzerine gezdirin.

    Ilıkken servise sunun.
     
  2. a

    ayşe600 Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
  3. s

    semra_23 Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş