Kuru Erik Hoşafı tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında ahuu tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ahuu Yeni Üye

    Kuru Erik Hoşafı hakkında sizler için madameli ailesi olarak özel bir tarif hazırladık.
    Şimdi bu tarife geçiyoruz sizde yorumlarınızla bu güzel tarifi zenginleştirebilirsiniz.

    Malzemeler
    500 gr kuru erik
    2 su bardağı toz şeker
    8 su bardağı su

    Yemeğin Tarifi
    Önce erikleri yıkayın, bir tencereye suyla beraber koyun. 15 dakika kaynatın. Şekerini katarak 10 dakika daha kaynatın. Ateşten indirip, soğutun.
     
  2. b

    beğüm polat Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  3. s

    sengül Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  4. o

    ozdemir61 Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  5. b

    burcu1983 Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  6. 5

    5N1K Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  7. N

    Nagis27 Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
  8. E

    Eldar Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş