Köfteli Kebap (4 Kişilik) nasıl yapılır ?

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında FERAH tarafından paylaşıldı.

  1. F

    FERAH Yeni Üye

    [​IMG]
    Köfteli Kebap (4 Kişilik) nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 milföy hamuru
    30 gr antep fıstığı
    1 çay bardağı kaşar rendesi
    1 yumurta sarısı susam
    Çörekotu
    Köfte Malzemesi:
    500 gr dana kıyma
    4 biber (ince doğranmış)
    1/2 demet maydanoz
    6 diş sarmısak
    1 fincan Amerikan pirinci (haşlanmış)
    Tuz, karabiber


    Yemeğin Tarifi
    Köfte malzemelerini karıştırarak, köfte harcını hazırlayın. Bu hamurdan parçalar koparın ve parmak köfte gibi şekil verin. Hazırladığınız köfteleri çok az yağ ile teflon tavada kızartın.

    Diğer tarafta milföy hamuruna kaşar rendesi serpip köfteleri yerleştirin. Antepfıstığı serpip rulo şeklinde sararak, tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp. susam ve çörekotu serperek fırına verin.
     
  2. Nursena

    Nursena Admin

    kofteli kebabı yemeyi mutlaka yemeyi dusunun.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş