kizartma cesitli tavuk firinda (resimli)

Konu, 'Tavuklu Yemek Tarifleri' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    Kızartma çeşitli tavuk



    malzemeler:

    kuşbaşı tavuk (bir göğüs yeterli)

    2 orta boy patates

    1 adet patlıcan

    23 adet biber

    1 domates (rende olcak)

    34 adet mantar

    1 adet kabak

    kaşar rendesi

    1 tatlı kaşığı salça

    tuz karabiber krm.biber1 çay bardağı su



    yapılışı:

    Öncelikle bütün sebzeleri kuşbaşı doğrayın sonra doğradınız sebzeleri ayrı ayrı kızartın kızarttığınız sebzeleri fırın tepsisine dökün daha sonra başka bir tavada tavuğu kavurun ama çok pişirmeden beyazlayınca altını kapatın ve tepsiye dökün daha sonra bir kasedeye domatesi rendesini 1 tatlı kaşığı salçayı ve suyu ekleyip iyice birbirine yedirin ve tepsiye bu karışımı dökün üzerine de karabiber ve krm.biberi serpiştirin ve pişirin yemek suyunu çekene kadar pişsin çokta kuru olmasın piştikten sonra üzerine kaşar rendesini serpin ve fırının içinde bırakın erimesi için.

    sonra servise hazır :)



    afiyet olsun



    [​IMG]

    buda cok guzel oluyor mutlaka deneyin!!!!!!!!
     
  2. I$ık

    I$ık Gümüş Ufağı

    Orjinal bir tavuk olmuş. Fırında çok leziz oluyorlar.
     
  3. N

    Narin Yeni Üye

    wow, iste bunun tadina bakmak isterdim.
     
  4. Murat

    Murat Yönetici

    Tavugun üzerine kaşar daha önce denememiştim görüntü itibarı ile güzel gibi.. Yaz olmasa bunlar tam yemelik sıcaklarda sıkıntı olur. Karadeniz ve iç anadolunun serin yerlerinde yazında yenilebilir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş