Kırmızı Tane Biberli Mantar tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında ayca tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayca Yeni Üye

    Kırmızı Tane Biberli Mantar nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 bardak pirinç
    1 adet kuru soğan
    1 bardak mantar
    2 yemek kaşığı margarin
    1 çay kaşığı tuz
    2 yemek kaşığı rende parmesan peyniri

    Yemeğin Tarifi
    Pirinçleri ılık bol tuzlu suda bekletin. Soğanları zar şeklinde doğrayın. Mantarları doğrayın. Soğan ve mantarları tencereye koyun. Margarin ilave edin. Mantarlar suyunu çekip kavrulmaya başlayınca suda ıslatılmış pirinci yıkayın. Suyunu süzdükten sonra mantar-soğan karışımına atın. 6-7 dakika karıştırarak kavurun. Tuzunu atıp 4 bardak sıcak su ilave edin. Ocağın altını kısın. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Pilavın altını kapattıktan sonra parmesan peyniri ve karabiber ekleyin. Pilavı havalandırın. Servis için 10 dakika bekletin.
     
  2. ŞERMİN

    ŞERMİN Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  3. P

    PETEKGÜL Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
  4. m

    milanda_18x Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş