Kekikli Kabak

Konu, 'Diyet Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    1. 2 adet orta boy kabak
    2. 4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
    3. 2 kaşık rende parmesan (istenirse)
    4. Kekik, tuz
    5. 2 kaşık sıvı yağ
    Instructions:
    1. Kabakları dilimleyin. Teflon tavaya 2 kaşık yağ koyup kabak dilimlerini tek kat halinde tavaya dizin. Bir yüzleri kızarınca ters çevirin. İki yüzleride pişince kekik ve tuz ekip karıştırın.
    2. Tabağa alıp isterseniz üzerine parmesan dökün. Yoğurtla servis yapın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    şaşırtıcı sürpriz harikası
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş