Kaymaklı Makarna tarifi

Konu, 'Yemekler' kısmında turna tarafından paylaşıldı.

  1. t

    turna Yeni Üye

    Kaymaklı Makarna nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    1 paket makarna
    2 yemek kaşığı tereyağ
    5 yemek kaşığı hazır çiğ krema veya 2 yemek kaşığı kaymak
    Tuz

    Üzeri için:
    3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

    Yemeğin Tarifi
    Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. Tereyağını tencerede eritin, içine krema ilave edip karıştırın. Makarnayı koyup 2-3 dakika karıştırın. Rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyip servis yapabilirsiniz.
     
  2. k

    kardelen63 Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  3. d

    denizzz Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  4. b

    barby Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  5. n

    nirvanamirza Yeni Üye

    Hangi yöremize ait bu yemek tarifi
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş