Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik) nasıl yapılır ?

Konu, 'Tatlılar' kısmında tuana tarafından paylaşıldı.

  1. t

    tuana Yeni Üye

    [​IMG]
    Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik) çok özel bir tarif dilerseniz tarife geçelim.
    Malzemeler
    1 kg kayısı püresi
    200 gr kaymak
    7 yaprak jelatin
    2 kahve fincanı foz şeker
    100 gr krem şanti


    Yemeğin Tarifi
    Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın. Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin. Karışımı kalıplara dökün.

    Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın. Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    görünümünü becerebilir miyiz
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş