Kaygana

Konu, 'Yemekler' kısmında buse tarafından paylaşıldı.

  1. b

    buse Yeni Üye

    Kaygana nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    3 adet yumurta
    1 çay kaşığı buğday nişastası
    1 fiske tuz
    3 yemek kaşığı süzme bal veya şerbet
    1 yemek kaşığı tereyağı

    Yemeğin Tarifi
    Derin bir kabın içine kırılan yumurta iyice çatalla çırpılır. Nişasta ve tuz eklenerek çırpmaya devam edilir. Tavada eriyen ve kızan yağa omlet gibi dökerek iki yüzü kızartılır, servis tabağına alındıktan sonra üstüne bal veya şerbet dökülür.
     
  2. z

    züleyha Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
  3. n

    nevins Yeni Üye

    Bu güzel tarifi not defterime ekledim
     
  4. S

    SeLiN Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  5. h

    hanımeli Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...
Benzer Konularımız
  1. b
    Yanıtlar:
    3
    Okunma:
    684
  2. a
    Yanıtlar:
    3
    Okunma:
    760

Sayfayı Paylaş