Kavurma Herlesi ?Un Kaymağı nasıl yapılır ?

Konu, 'Yemekler' kısmında canay tarafından paylaşıldı.

  1. c

    canay Yeni Üye

    Kavurma Herlesi ?Un Kaymağı nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 yemek kaşığı tereyağı
    1 yemek kaşığı tepeleme un
    1,5 su bardağı soğuk su

    Yemeğin Tarifi
    Önce tavaya tereyağını koyun, erir erimez 1 yemek kaşığı tepeleme un ekleyerek tahta kaşıkla sürekli karıştırarak kavurun.

    Kavrulan unun rengi kahverengiye dönüştüğü anda soğuk su ekleyin ve yine sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin.
     
  2. eLiZa

    eLiZa Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  3. k

    king.man Yeni Üye

    Hangi yöremize ait bu yemek tarifi
     
  4. S

    SUMEYRA Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
  5. s

    semiha Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş