Kabuklu Pirinç Pilavı tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında asi1 tarafından paylaşıldı.

  1. a

    asi1 Yeni Üye

    Kabuklu Pirinç Pilavı hakkında sizler için madameli ailesi olarak özel bir tarif hazırladık.
    Şimdi bu tarife geçiyoruz sizde yorumlarınızla bu güzel tarifi zenginleştirebilirsiniz.

    Malzemeler
    1 bardak kabuklu pirinç
    1 adet soğan
    2 yemek kaşığı sıvıyağ
    4 parça brokoli
    1 yemek kaşığı mısır
    1 adet kırmızı biber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Kabuklu pirinci tuzlu suda bekletin. 10 dakika haşlayıp, suyunu süzün.

    Soğanı yağda kavurun. Pirinçleri içine atın. 5 dakika karıştırarak kavurun. Brokoli, mısır ve kırmızı biberleri ekleyin. Üzerini örtecek kadar su koyun. Tuzunu kontrol edin. Suyunu çekince ocaktan alın. Servise hazırlayın.
     
  2. l

    lal Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
  3. e

    esrefi Yeni Üye

    Hangi yöremize ait bu yemek tarifi
     
  4. e

    esrefi Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  5. n

    nigar Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  6. z

    zulus Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  7. şebnem

    şebnem Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş