Kabuk Aşı / Malatya nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında fadime tarafından paylaşıldı.

  1. f

    fadime Yeni Üye

    Kabuk Aşı / Malatya nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    1 kg. yağsız kemikli kuzu eti
    1 çay bardağı nohut
    20 adet kayısı kurusu
    2 yemek kaşığı tozşeker
    2 yemek kaşığı tereyağı
    2 yemek kaşığı salça
    Karabiber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Kayısıyı 30 dakika suda bekletin.

    Eti yıkayıp tencereye koyun. Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Kayısıyı ilave edip kavurun. Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın. 3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin. Maydanozla süsledikten sonra servis yapın.
     
  2. b

    bebekgelisim78 Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
  3. d

    deep78 Yeni Üye

    Bu güzel tarifi not defterime ekledim
     
  4. e

    elifim Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
  5. i

    immanuel_71 Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş