Kabak Sufle

Konu, 'Ördövrler - Mezeler' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    150 gr beyaz peynir

    2 adet yufka

    60 gr margarin

    3 adet yumurta

    2-3 adet kabak

    1/2 kg süt



    HAZIRLANIŞI

    Yağı bir kapta eritin. Soğuyunca içine yumurta kırkbeş dakika kadar pişirin.
     
  2. Murat

    Murat Yönetici

    Farklı olarak Kabak Sufle tarifleri.

    KABAK SUFLE

    MALZEMELER

    1,5 kilo kabak
    Yarım kalıp beyaz peynir
    3 yumurta
    1 çay bardağı sıvı yağ
    Dereotu
    Çay kaşığının ucuyla tuz karabiber
    1 çay fincanı un


    HAZIRLANIŞI

    Kabaklar yıkanır, kabukları soyulur ve derince bir kapta rendelenir. Bir miktar tuz serpilip hafifçe sıkılarak suları akıtılır. Kabın içine un ilave edilir, tahta bir kaşıkla hafifçe çevrilir. Ufalanmış beyaz peynir, yıkanıp ince ince doğranmış dereotu, 2 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı ilave edilip birkaç defa tahta kaşıkla karıştırılır. Yağ ilave edilir ve hafifçe yağlanmış bir fırın kabına dökülür. 40 dakika kadar 180 derecede pişirilir.

     
  3. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Abi ellerinize saglik tarifi cok detayli bir bicimde yazmissin, tesekkur ediyorum .
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş