Izgara Somon

Konu, 'Diyet Yemekleri' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    Malzemesi:
    4 dilim somon balığı filetosu, tuz, karabiber, 1 çorba kaşığı limon suyu, 1 diş sarmısak, 2 çorba kaşığı hardal, 3 çorba kaşığı sirke, 8 çorba kaşığı zeytinyağı, yarım bağ dereotu

    Tarifi:
    Balık dilimlerini yıkayarak kurulayın, limon suyu damlatın,tuz ve biber ekin. Sarmısağı ezin, sirke, zeytinyağı ve hardal ile karıştırın. Balıklara bu karışımdan sürün, 30 dakika bekletin, aradabir çevirin. Balıkları ızgaraya koyun ve 15 dakika altlı üstlü kızartın. Dereotunu kıyın. Servis yapmadan önce dereotunu baklıkların üstüne serpiştirin.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    somon balığı çok leziz ve besleyici özelliğe sahiptir
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş