Izgara piliç eti salatası TArifi

Konu, 'Salatalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci

    500 gr. Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti

    1/2 çay kaşığı tuz

    1/2 çay kaşığı toz karabiber

    1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak

    250 gr. Enginar içi (dondurulmuş taze veya konserve)

    200 gr. Bezelye

    1 çay bardağı kırmızı biber

    1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos

    1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı

    Marul yaprakları



    HAZIRLANIŞI

    Piliç etine tuz ve biber serpin. Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın. Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1 bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun. Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın. Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın. Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz.



    4 Kişilik



    Her servis 472 kalori ve 953 miligram sodyum içerir.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    bunun neresi salata be
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş