İtalyan Tavuğu

Konu, 'Yemekler' kısmında ayfer tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayfer Yeni Üye

    İtalyan Tavuğu nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 adet tavuk budu
    1 paket pappardelli makarna
    10 adet dolmalık kırmızı biber
    10 adet siyah zeytin
    4 adet kuru soğan
    1 tatlı kaşığı fesleğen
    1 yemek kaşığı sirke
    4 yemek kaşığı sıvıyağı
    Karabiber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Kaynayan tuzlu suda makarnayı 7 dakika haşlayıp süzün.

    Tavaya 4 yemek kaşığı sıvıyağı ve zar şeklinde doğranmış soğanı koyup pembeleşene kadar kavurun. Tavuk butlarını ekleyip, iki taraflı kızartın. Karabiber, tuz, sirke, fesleğen, doğranmış domates, kırmızı biber, çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin ve 1 çay bardağı su ekleyin. 10 dakika pişirip makarnayla karıştırın. Sıcak servis yapın.
     
  2. b

    buse kara Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  3. m

    mervenaz Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
  4. g

    gönül yoldas Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  5. n

    nurşen Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  6. s

    seher01 Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  7. y

    yavrum yagmur Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş