İspanyol mutfağı ve özellikleri

Konu, 'Dünya Mutfakları' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    Dünyanın sayılı mutfaklarından olan İspanyol mutfağı, güneyine özgü tatlarla karşımıza çıkıyor. İspanyanın Endülüs olarak da bildiğimiz Andalucia bölgesi, kuzey Afrika ve Akdeniz mutfağının bir sentezini oluşturmuş. Deniz ürünleri, "gaspacho"su ve bir kültür klasiği olan "tapas"larıyla farklı lezzet arayanlar için.
    Renkli ve zevkli bir mutfak
    İspanyolla İspanyollar sabahın erken saatlerinde yaptıkları hafif bir kahvaltıyla güne başlarlar. Daha sonra saat 11 de ikinci bir kahvaltı, saat 13 de tapas denen küçük meze ve kanepeler, saat 2-3 arasında öğle yemeği, akşamüstü çay ve bisküvi. daha sonra tekrar tapas ve de geç saatlerde bol sohbetli uzun akşam yemekleri...

     
  2. M

    Misafir Misafir

    bnce güzel bir bilgi değil :mad:
     
  3. M

    Misafir Misafir

    pehhhhhh enazından iyi
     
  4. M

    Misafir Misafir

    sizden zaten kısa bilgi istiyosunuz alın sıze kısa bilgi
     
  5. M

    Muhibbi Yeni Üye

    İlginç bir yemek zevkleri varmış
     
  6. M

    Misafir Misafir

  7. M

    Misafir Misafir

    İspanyol gemiciler mutfaklarını geliştirmişler
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş