Ispanaklı Et nasıl yapılır ?

Konu, 'Yemekler' kısmında tuana tarafından paylaşıldı.

  1. t

    tuana Yeni Üye

    Ispanaklı Et çok özel bir tarif dilerseniz tarife geçelim.
    Malzemeler
    2 adet bonfile
    3 su bardağı kıyılmış ıspanak
    2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
    1 yemek kaşığı un
    1 tatlı kaşığı margarin
    1 çay bardağı süt
    1 yemek kaşığı mısır nişastası
    Karabiber
    Tuz

    Kızartmak için:
    3 yemek kaşığı sıvıyağ

    Yemeğin Tarifi
    Ispanakları ayıklayıp yıkayın. Blenderda ezip bekletin.

    Tencerede margarini eritin, un ilave edip pembeleşene kadar kavurun. İçine ıspanağı, kaşarı, süt ve tuzu ilave edip karıştırarak ıspanak püresini hazırlayın.

    Bonfileleri uzunlamasına ince ince kesin. Etleri mısır ununa bulayıp sıvıyağda çift taraflı kızartın. Ispanak püresinin üstüne koyup servis yapın.
     
  2. b

    bg narin54 Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  3. s

    sunapilten Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  4. m

    muttun Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş