İki Katlı Kokteyl Salata Tarifi

Konu, 'Salatalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    5 Orta Boy Patates

    5 Havuç

    1 Kahve Fincanı

    Zeytinyağı

    1 Su Bardağı Yoğurt

    1 Demet Dereotu

    1 Limon

    1 Diş Sarmısak





    HAZIRLANIŞI

    Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra püre haline getirin.

    Zeytinyağıtuz ve limon ile iyice karıştırıp payreks tabağa serin

    Havuçları rendeleyip bir çay bardağı zeytinyağı ve bir tutam tuz ile kızartın.

    Karışımı patates püresinin üzerine döküp hazırladığınız sarmısaklı yoğurt ile üzerini süsleyip servis yapın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    yaş pastayı anımsatıyo
     
  3. S

    Sonbahar Yeni Üye

    yaş pastayı anımsatıyo galiba
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş