1. Bu sitede çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha detaylı bilgi.

Hindi haşlama nasıl yapılır?

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    Resimli Hindi haşlama tarifi
    Hindi haşlama nasıl yapılır
    Hindi haşlamanın yapılışı

    Hindi haşlama yapımı
    • 1 hindi,
    • 3 havuç,
    • 3 baş soğan,
    • 1 kereviz,
    • 3 tane defne yaprağı,
    • 21 bardak su,
    • tuz.

    [​IMG]

    Hindi haşlama tarifi YAPILIŞI[*]Hindi temizlenir, yıkanır. Sonra, ayakları “gerisindeki” delikten geçirilir.[*]Kereviz, havuç, soğan” iri iri” doğranır.[*]Büyük bir tencereye hindi ile birlikte konur. Tuz ve su ilave edilir. Ağzı kapanır. Etler pişinceye kadar haşlanır.[*]Pişen hindi alınır. Parçalandıktan sonra tabaklara konur.[*]Tenceredeki su, sebzeler süzgeçte ezilerek süzülür.[*]Süzülen su hindi parçalarının üstüne döküldükten sonra servis yapılır.
     
  2. a

    ada Yeni Üye

    Hindi haşlamayı papillon otelde yemiştim çok lezzetliydi umarım bu tarifle de güzel olur
     
  3. a

    açelya Yeni Üye

    Hindi Haşlamayı pek sevmiyorum ben
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş