Hindi haşlama nasıl yapılır?

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    Resimli Hindi haşlama tarifi
    Hindi haşlama nasıl yapılır
    Hindi haşlamanın yapılışı

    Hindi haşlama yapımı
    • 1 hindi,
    • 3 havuç,
    • 3 baş soğan,
    • 1 kereviz,
    • 3 tane defne yaprağı,
    • 21 bardak su,
    • tuz.

    [​IMG]

    Hindi haşlama tarifi YAPILIŞI[*]Hindi temizlenir, yıkanır. Sonra, ayakları “gerisindeki” delikten geçirilir.[*]Kereviz, havuç, soğan” iri iri” doğranır.[*]Büyük bir tencereye hindi ile birlikte konur. Tuz ve su ilave edilir. Ağzı kapanır. Etler pişinceye kadar haşlanır.[*]Pişen hindi alınır. Parçalandıktan sonra tabaklara konur.[*]Tenceredeki su, sebzeler süzgeçte ezilerek süzülür.[*]Süzülen su hindi parçalarının üstüne döküldükten sonra servis yapılır.
     
  2. a

    ada Yeni Üye

    Hindi haşlamayı papillon otelde yemiştim çok lezzetliydi umarım bu tarifle de güzel olur
     
  3. a

    açelya Yeni Üye

    Hindi Haşlamayı pek sevmiyorum ben
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş