Hibeş/Antalya nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında aleyna tarafından paylaşıldı.

  1. a

    aleyna Yeni Üye

    [​IMG]
    Hibeş/Antalya nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    1 su bardağı tahin
    1 su bardağı su
    1 yemek kaşığı pul biber
    2 adet limonun suyu
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Tahini suyla karıştırın. Limon suyu ve pul biberi ekleyin. Karışım boza kıvamına gelene dek çırparak iyice karıştırın. Pul biberle süsleyin.



    Yemekçinin Notu: Hibeş, ızgara etin yanında servis yapılır.
     
  2. öykü

    öykü Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş