Hasirde tarifi

Konu, 'Yemekler' kısmında asi1 tarafından paylaşıldı.

  1. a

    asi1 Yeni Üye

    Hasirde nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    2 yemek kaşığı buğday nişastası
    2 su bardağı su
    5 yemek kaşığı şeker
    2 yemek kaşığı tereyağı

    Yemeğin Tarifi
    Nişasta soğuk suda iyice ezildikten sonra ateşe konulur, karıştıra karıştıra pişirilir. Kaynayınca şeker katılır. Muhallebiden az koyu hale gelinceye kadar pişirilir. Servis tabağına boşalttıktan sonra üzerine kaşığın tersiyle iz yapılarak kızdırılmış tereyağı dökülerek servis yapılır.
     
  2. b

    bayanavon Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  3. s

    seher01 Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  4. k

    king.man Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
  5. s

    sevvne Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  6. A

    Antoiosi Misafir

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş