Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Tarifi

Konu, 'Deniz Ürünleri' kısmında Nursena tarafından paylaşıldı.

  1. Nursena

    Nursena Admin

    Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır
    Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Tarifi Yapılışı
    Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Resimli

    Malzemeler

    3 adet alabalık
    2-3 adet patates
    Tereyağı
    Tuz, kekik, karabiber
    [​IMG]
    Hazırlanışı

    Balıkları güzelce yıkayın. Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın ya da isteğe göre bütün olarak da kullanabilirsiniz. Balıkları tepsiye dizin. İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri balıkların aralarına yerleştirin. Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin.
     
  2. N

    Nicole Yeni Üye

    İşte lezzetim bu Alabalık ve patates birbirini tamamlıyor yalnız fırın yerine hani lahmacun fırınları ekmek fırınları varya orada pişirtin.
     
  3. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    Balık mevsimi açıldı alabalığada bayılırım tereyağ ile lezzetin buluşması muhteşem olur
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş