Fırında Kağıt Kebabı

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında DeLi Bebek tarafından paylaşıldı.

  1. DeLi Bebek

    DeLi Bebek Yeni Üye

    4 KİŞİLİK

    Malzemeler ;

    ½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti
    200 gr İç Bezelye
    1 adet Domates
    2 adet Biber
    1 adet Kuru Soğan
    4 adet Fırın Poşeti (ya da yağlı kağıt)
    Maydanoz ve/veya Dereotu
    2 kaşık Zeytinyağ
    Tuz, Kara Biber, Kekik

    Kuşbaşı etinizi, but veya kol üstünden alırsanız daha lezzetli olacaktır.

    Eti, halka halka doğranmış soğan, Ufak ufak doğranmış domates ve biber, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, tuz, karabiber, kekik ile harmanlayıp, üzerinden 2 kaşık zeytinyağı dolaştırın ve bir kenarda yarım saat kadar bekletin.

    Poşetleri (ya da 2 kat yağlı kağıdı) hazırlayıp, malzemeleri eşit şekilde paylaştırın. Üzerine 1 kaşık su dökü, poşetleri kapatın ve orta hararetteki fırında pişirin.

    Sıcak Sıcak Servis yapınız..

    Afiyet olsun......
     
  2. Nursena

    Nursena Admin

    fırında kagıt kebabı cok guzel bir yemektir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş