Feslegenli Sebze Yahnisi

Konu, 'Diyet Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    1. Tatli Kasigi Sivi Yag,1 Adet Dolmalik Kirmizibiber
    2. 2 Dis Sarimsak,2 Su Bardagi Tavuk Suyu
    3. 3 Adet Patlican,1 Adet Kabak,10 Adet Bamya,6 Adet Domates
    4. 1 Corba Kasigi Feslegen,350 Gram Balkabagi,1 Tatli Kasigi Hardal
    5. 1 Tatli Kasigi Kirmizi Tozbiber,bir Tutam Karabiber ,bir Tutam Kirmizi Pulbiber
    6. 1 Corba Kasigi Sirke
    Instructions:
    1. Genis Bir Tencereye 1 Tatli Kasigi Sivi Yagi Alin. Kup Seklinde Kesilmis Dolmalik Kirmizibiberi Ve Kabugu Soyulmus Arpacik Soganlarini Ilave Edin. Kisik Ateste Biberler Yumusayana Ve Arpacik Soganlari Sararana Dek Kavurun. Sonra Ince Kiyilmis Sarimsaklari Ekleyin. Sarimsagin Rengi Degistikten Sonra Tavuk Suyunu Ekleyin Ve Bir Tasim Kaynatin. Kaynadiktan Sonra Atesi Kisip Sebzeleri 10 Dakika Daha Pisirin. Bu Arada Ayri Bir Tavayi Atese Oturtup, Kizdirin. Kup Seklinde Dogradiginiz Patlicanlari Ve Kabagi, Bamyalari Ekleyin. Yumusamaya Baslayana Dek Pisirin. Kup Seklinde Dogranmis Domatesleri, Balkabagni Ve Feslegeni Ilave Edin. 3 Dakika Daha Pisirin. Sonra Bu Karisimi Tencereye Ekleyin. Hardali, Kirmizi Toz Biberi, Kirmizi Pulbiberi, Karabiberi Ve Sirkeyi Ilave Edin. Tum Sebzeler Iyice Yumusayana Dek Pisirin. Servis Tabagina Alarak, Servis Yapin.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    yahninin fesleğenlisiyde oluyormu :p
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş