Fasulye turşusu kavurması nasıl yapılır?

Konu, 'Yemekler' kısmında Kübra Bilal tarafından paylaşıldı.

  1. Kübra Bilal

    Kübra Bilal New Member

    Fasulye turşusu kavurması nasıl yapılır
    Fasulye turşusu kavurması tarifi
    Fasulye turşusu kavurması Resimli olarak.

    [​IMG]
    Malzemeler:

    ½ adet soğan
    1,5 kepçe eritilmiş tereyağ
    1 çorba kaşığı domates salçası
    3 yemek kaşığı su
    2 avuç fasulye turşusu
    1 tutam toz et bulyon
    1 tutam tuz

    Hazırlanışı:

    Yarım soğanı ince ince doğrayın. Tavaya ertilmiş tereyağını koyun. Yağ kızınca soğanları tavaya alın ve kavurun. Salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin. Biraz su ekleyin ve karıştırın. İçine fasulye turşusunu atın ve bir süre kavurun. Az toz et buşyon ve az tuz ekleyerek karıştırın. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...
     

Sayfayı Paylaş