Fajita pirinç salatası Tarifi

Konu, 'Salatalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    15 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci

    18 cm kalınlığında)



    MARİNE SOS İÇİN:

    2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu

    6 yemek kaşığı Soya yağı

    3 baş ince doğranmış sanmsak

    1-1/2 çay kaşığı tuz

    1-1/2 çay kaşığı toz karabiber

    1-1/2 çay kaşığı kimyon

    1-1/2 çay kaşığı soğan tozu



    HAZIRLANIŞI

    Hazırladığınız marine sosu bifteğin üzerine dökün. Bir gece veya 4 saat süre ile buzdolabında arada sırada çevirerek bekletin. Sonra sostan çıkarın. Izgara üzerine koyarak ara sıra çevirerek ve üzerine sos sürerek yaklaşık 10-12 dakika veya iyice pişene kadar pişirin. Ufak parçalar veya ince şeritler halinde kesin ve haşlanmış Amerikan Pirinci üzerine koyarak servis yapın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş