Eyüp Kemal Sevinç

Konu, 'Aşçılar' kısmında Nehir tarafından paylaşıldı.

  1. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    28 Mayıs 1976 İstanbul doğumlu, Hilton ParkSA Istanbul Executive Chefi, Türkiye Aşçılar Milli Takım Kaptanı, Avrupa Aşçılar Birliği, Dünya Aşçılar Konfederasyonu Üyesi ve Mutfak Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi. Aynı zamanda Unesco tarafından desteklenen IOV’nin Mutfak Kültürleri araştırma gurubu üyesi.

    Hilton ParkSA’dan önce sırasıyla Halki Palace Heybeliada, Borsa Restaurant, Çırağan Palace Kempinski, Holiday Inn Istanbul, Crowne Plaza Istanbul, Crowne Plaza Bükreş gibi otellerde çalıştı.Dünyaca ünlü uluslararası bir çok şefle çalıştı, bu şefler, Maximillian Thomae (Crowne Plaza Hotel Istanbul ), Werner Kallenborn ( Inter continental – Malta ) Heinze Beck (La Pergola Restaurant – Rome Hilton), Ferran Adria (Elbulli Restaurant – Barcelona), Frederic Nef gibi.
    Katılmış olduğu 100 e yakın yerli ve yabancı yemek yarışmalarında 80 den fazla ödül almıştır.Ayrıca bu uluslarası yarışmalarda 2003 yılından beri Juri komitesinde görev almaktadır.Aldığı ödüllerden bazıları;
    January – 2003
    Malta Open Cookery Championships Silver medal Master Chef Grand Prix Gold award for Judging and Team Leading
    February – 2001
    Malta Open Cookery Championships Silver medal European Community Chef of the Year Gold award for Judging and Team Leading
    February – 2000
    Hotelympia 2000 British Open Cookery Championships-London Gold for Turkish Team, Silver in Duck Category Master Chef Grand Prix -Bronze with the Team Open Team Buffet – Bronze with the Team
    November – 1998
    Malta Open Cookery Championships Best Hygiene Chef Award Silver Medal in Modern Cuisine, Avocado Dish and Practical Team Competition with the Team Bronz Medal in Seafood Flambe, Fish Display and Master Chef Grand Prix with the Team Certificate of Merit in Pasta and Team Cold Buffet
    February – 1998
    Hotelympia 1998 British Open Cookery Championships - London Gold Medal for Turkish Team, Bronze Medal in First Course Dishes and Master Chef Grand Prix with the team, Certificate of Merit in Fish and Pasta
    July – 1998
    Chaine Des Rotisseurs “The best Chef of the Year” Finalist
    October – 1997
    2nd Turkish Cookery Championship 1997 First Place
    February – 1996
    Hotelympia 1996 British Open Cookery Championships - London Best Junior Chef Award, Gold Medal in Pasta Dish Master Chef Drand Prix - 2nd Place with the Team Certificate of Merit in New Zeland Lamb Category
    1995
    1st Turkish Cookery Championship 1995 First Place
    Eyüp Kemal Sevinç aynı zamanda Dünyanın çeşitli ülkelerinde(Singapur, Endonezya, İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Mısır, Malta, Romanya, Yunanistan, A.B.D)Türk Mutfağı tanıtımlarında da bulunarak Türkiye Turizmine katkılar sağlamıştır.Bu sebeple de çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından 2004 yılında yılın en başarılı genç girişimcisi seçilmiştir
     
  2. Yamesin

    Yamesin Yeni Üye

    Bendende size Ustamızın resimi

    [​IMG]
     
  3. A

    Abdullah Yeni Üye

    Çok hoş yemekleri var...
     
  4. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Birsuru ödulleri var..
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş