Etli Bezelye

Konu, 'Yemekler' kısmında tuana tarafından paylaşıldı.

  1. t

    tuana Yeni Üye

    Etli Bezelye nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    6 parça kemikli kuzu kol
    1 kg. ayıklanmış bezelye
    2 yemek kaşığı margarin
    10 adet yeşil soğan
    1 yemek kaşığı domates püresi
    1 demet dereotu
    Tuz
    Karabiber

    Yemeğin Tarifi
    Kuzu kol parçalarını yıkayın. Yağ ile tencereye koyun. Yeşil soğanları 5 cm. uzunluğunda kesip, etlere ilave edin. Etler suyunu çekip, kavrulunca domates püresini karıştırın. Üzerini kapatacak kadar su ekleyin. Bezelyelerle birlikte dereotunu doğrayıp içine atın. Tuzunu ve karabiberini kontrol edin. Bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
     
  2. b

    beklenen yolcu Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  3. R

    Rüya Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  4. GuL

    GuL Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş