Et Kızartması tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında BELGİN tarafından paylaşıldı.

  1. B

    BELGİN Yeni Üye

    Et Kızartması hakkında sizler için madameli ailesi olarak özel bir tarif hazırladık.
    Şimdi bu tarife geçiyoruz sizde yorumlarınızla bu güzel tarifi zenginleştirebilirsiniz.

    Malzemeler
    1 kg. kemikli iri parça koyun veya kuzu eti (en iyisi omurga)
    2 adet iri boy kuru soğan
    3 yemek kaşığı salça
    1 yemek kaşığı margarin
    1 demet ince kıyılmış maydanoz

    Yemeğin Tarifi
    Bir tencerede, etin rengi iyice pembeleşinceye kadar yağda çevirin. İnce doğranmış soğanı ilave ederek kavurun, salça ilave ederek bir iki çevirin. Etleri örtünceye kadar sıcak su ekleyerek iyice pişirin. Kıyılmış maydanozla süsleyerek servise sunun.
     
  2. j

    julianne Yeni Üye

    Harika olmuş lezzetini merak ediyorum
     
  3. g

    gebe Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  4. p

    pasion turca Yeni Üye

    Bu güzel tarifi not defterime ekledim
     
  5. y

    yanlız_45 Yeni Üye

    Ev hanımları için kolaylık sağlayan bir tarif.
     
  6. g

    gulseren demirci Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  7. h

    hadiyeuyanik Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  8. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Et kizartmasi mukemmel oluyor bol yagli :$ Hahah napicaksin, arada bi yagli yemek gerekiyor. Etli yemekler ayri bi guzeller.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş