Enginar Çanağında Fasulye Salatası tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında ayfer tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayfer Yeni Üye

    Enginar Çanağında Fasulye Salatası kolay tarifleri bir başlık altında toplayalım, Şimdi isterseniz tarifimize geçelim.
    Malzemeler
    7 adet enginar
    2,5 su bardağı kuru fasulye
    1 dal defne yaprağı
    1 çay bardağı zeytinyağı


    Yemeğin Tarifi
    Öncelikle yedi adet enginarı zeytinyağı, limon ve tuzlu suda 20 dakika pişirelim.

    Daha sonra kuru fasulyeyi çok az sıvıyağı ilavesiyle içine 2 adet defne yaprağı atarak haşlayalım ve süzelim. Defne yaprağını atalım.

    Şimdi enginar çanaklarımızın üzerine 2-3 yemek kaşığı süzdürülmüş kuru fasulyeyi koyalım.

    En üste sosumuzu döküp, taze nane yapraklarını ince kıyılmış haliyle süsleyelim. Servise sunalım.



    SOSUN TARİFİ

    Derin bir sos kabında malzemelerimizi sırayla koyup bir güzel karıştıralım.
     
  2. S

    SaHRa Yeni Üye

    Aşçı olarak güzel bir tercih yapmışsınız.
     
  3. İstanbulbalikcisi

    İstanbulbalikcisi Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş