Enginar Çanağında Fasulye Salatası Tarifi

Konu, 'Salatalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    7 adet enginar

    25 su bardağı kuru fasulye

    1 dal defne yaprağı

    1 çay bardağı zeytinyağı





    HAZIRLANIŞI

    Öncelikle yedi adet enginarı zeytinyağı limon ve tuzlu suda 20 dakika pişirelim.

    Daha sonra kuru fasulyeyi çok az sıvıyağı ilavesiyle içine 2 adet defne yaprağı atarak haşlayalım ve süzelim. Defne yaprağını atalım.

    Şimdi enginar çanaklarımızın üzerine 2-3 yemek kaşığı süzdürülmüş kuru fasulyeyi koyalım.

    En üste sosumuzu döküp taze nane yapraklarını ince kıyılmış haliyle süsleyelim. Servise sunalım.



    SOSUN TARİFİ

    Derin bir sos kabında malzemelerimizi sırayla koyup bir güzel karıştıralım.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    enginar çanağında mı
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş