En İyi Kahve Nasıl Yapılmalı?

Konu, 'Her Telden' kısmında hayallerim tarafından paylaşıldı.

  1. h

    hayallerim Yeni Üye

    Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır sözünü her zaman duyarsınız. Sizler için kahveyi hangi bölgede nasıl hazırlanacağını araştırdım ve sizlerin de bu konuda söz sahibi olmasını sağlamak istiyorum. Bulduğum bilgileri okuyarak en iyi kahveyi nasıl yapacağınızı öğrenmeye hazır mısınız?

    Kireçli su bulunan bir iklimde yaşıyorsanız elektrikli cezvelerden yararlanarak yapacağınız kahve köpüklü olurken; yumuşak suyu bulunan bölgelerde yaşıyorsanız yoğun kıvamlı ve köpüklü bir kahve için mutlaka bakır cezvelerden yararlanmalısınız. Fakat ne olursa olsun kireçli su ile yapılan kahvenin köpüğü uzun süre dayanmamaktadır. Bu bilgiyi de atlamamanız gerekmektedir.

    Kahvenizin uzun süre taze kalması içinde dolabınızda saklamanız önerilmektedir. Ayrıca kahvenizin köpüğünün kalitesi için bakır cezve kullanmak ve sıcak su ile kahveyi hazırlamak her zaman en iyi kahveyi elde edebilmeniz açısından yararlı sonuç verecektir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş