Ekmekte Antrikot Tarifi

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    4 Dilim Tost Ekmeği

    4 Adet Antrikot

    4 Dilim Çedar Peyniri

    1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı

    1 Kase İnce Kıyılmış Dereotu





    HAZIRLANIŞI

    Öncelikle mantarları yıkayıp15 dakika limonlu suda bekletin.Dört parçaya kesip teflon tavaya koyun.Üzerine bir tutam tuz serpin.

    Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı tereyağı ve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyin.Birkaç dakika daha pişirin.

    Başka bir tavada antikotları kısık ateşte kendi yağıyla kızartın.Antrikotlar kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırın.Daha sonra ekmeklerin üzerine antrikot mantar sote ve en üste de çedar peynirini koyun.

    Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirinservis yapın.
     
  2. Murat

    Murat Yönetici

Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş